In 5 stappen aan de slag

Wil je beginnen met Bumper? Met een paar simpele stappen implementeer je Bumper in jouw organisatie. Zodat je chauffeurs veiliger en slimmer de weg op kunnen. Bumper helpt je om inzicht en overzicht van je schades te houden, zowel op kantoor als onderweg. Bumper gebruikt innovatieve en geavanceerde technologie. Wat we daarmee doen is simpel: je schadelast verlagen.

Stap 1: Registreren

Registreer je bedrijf in Bumper 

 • Klik op deze pagina op de knop ‘Registreer hier’.
 • Vul het formulier in.
 • Klik op de link in de ontvangen bevestigingsmail.
 • Maak een eigen wachtwoord aan.

 

 • Log nu in met je email adres en het aangemaakte wachtwoord.
 • De eerste keer dat je inlogt, vragen we om akkoord te gaan met de gebruikers- en verwerkersovereenkomst. 
 • Je ontvangt de overeenkomsten via mail. De registratie is gelukt!

Stap 2: Onboarden

Upload je vloot en maak teamleden aan in je Bumper omgeving.

Hoe je dit doet lees je in de volgende documenten:


Stap 3: Oefenen

Leer hoe chauffeurs en wagenparkbeheerders schade kunnen melden in Bumper en plan een oefen-moment met je chauffeurs!


Stap 4: Gebruiken

Tijd om afscheid te nemen van de papieren formulieren. Vraag QR-code stickers of sleutelhangers aan en bestel het welkomstpakket hieronder. Liever zelf printen? Dat kan! Je kunt zelf de QR-codes downloaden en printen.

   


  Stap 5: Aan de slag

  Je bent er nu helemaal klaar voor, tijd om aan de slag te gaan met Bumper. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen. We helpen je graag. Stuur een email naar info@bumper.nl en we nemen snel contact met je op. 

  Wil je verder op de hoogte blijven van het nieuws rondom Bumper, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  Zelf proberen?

  Scan deze QR-code met je telefoon om Bumper zelf te proberen of open de Bumper Speeltuin

  Scan de QR code om de speeltuin te openen

  Aanmelden voor Bumper

  Samen met een groep transportondernemers hebben we Bumper ontwikkeld voor transportondernemers. We werken we aan innovatieve oplossingen om ongelukken te voorkomen en Nederland een stukje veiliger te maken. Op dit moment is Bumper alleen nog maar beschikbaar voor klanten van TVM. Ben je nu geen klant, maar toch geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

  Ben je klant bij TVM? Dan kun je je gemakkelijk en snel registreren in Bumper! Houd je relatienummer bij de hand. Klik rechtsboven op de knop registreren. Voer je bedrijfsgegevens en de gegevens van de hoofdgebruiker in. Je ontvangt nu een mail. Klik op de link in de mail en maak een wachtwoord aan. Nu kun je inloggen. Bij de eerste keer inloggen kun je akkoord gaan met de gebruikers- en verwerkers overeenkomst. Daarna kun je aan de slag!  

  Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik maken van Bumper. Iedere TVM klant kan er geheel vrijblijvend gebruik van maken.

  Lukt het registreren niet? Laat het ons weten door een email te sturen naar info@bumper.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

  Heb je nog vragen?

  Zijn er nog vragen die je tegen houden om aan de slag te gaan met Bumper? Onze collega's staan dagelijks voor je klaar om je te helpen om het optimale uit Bumper te halen. We horen graag hoe we je kunnen helpen!