Intermediairs

Met Bumper kunnen je relaties in een paar klikken makkelijk en snel een schade melden. Dat scheelt tijd en administratieve rompslomp. Zo houd je het overzicht. Dat is Bumper. Vriendelijk, begrijpelijk en slim.

Voor tussenpersonen, intermediairs en makelaars

Als je klanten schade rijden is dat vervelend. En het kost tijd om de dossiers volledig te maken. Bumper begrijpt dat. Daarom hebben wij een logisch en dynamisch vragenlijst ontwikkeld en vragen we alleen om de gegevens die je verzekeraar nodig heeft om de schade te behandelen. In een paar klikken is de schade met een mobiele telefoon zo gemeld. Eenvoudig en snel.


 

Zelf de schade dossiers beoordelen?

Dat kan. Bumper stuurt automatisch een kopie van elke melding voor je dossier. Dat kan je zelf instellen. Zo kan je de dossiers beoordelen, aanvullen en doorzetten naar de verzekeraar. En houd je inzicht in alle schades van je klant. Zo zorgt Bumper voor overzicht en inzicht. En met gerichte preventie maatregelen zorgen we er samen voor dat je klanten veilig onderweg zijn. Want schade voorkomen is beter dan repareren.  

Het wagenpark verzekerd bij meerdere verzekeraars?

Geen probleem. Je bepaalt zelf of je de schade indient en bij welke verzekeraar. Wel zo makkelijk. 

Bumper gaat verder

Bumper geeft in een oogopslag alle schades overzichtelijk. En naast overzicht bieden we ook inzicht. Met tips, inzicht en adviezen voor je relaties om schade te voorkomen. Zo maken we samen Nederland weer een stuk veiliger.

Maak kennis met Bumper

Bumper werkt heel eenvoudig. Chauffeurs melden hun schade met hun smartphone. De meldingen komen direct binnen. In een makkelijk overzicht worden alle schades weergegeven, dus ook schades die onder het eigen risico van uw relatie vallen. Zo heb je inzicht in alle schades.

Meer weten over Bumper? We laten het u graag zien. In een korte demo kunnen we u de voordelen van Bumper laten zien. 

Bumper gaat door

Bumper helpt u en uw relaties om het overzicht te bewaren, zowel op kantoor als onderweg. Bumper gebruikt innovatieve en geavanceerde technologie, maar wat we daarmee doen, is simpel: de schadelast van uw relaties verlagen. Daarnaast besparen we tijd en geld. Doordat uw relaties makkelijker schades kunnen melden. Wilt u meedenken of met ons nieuwe mogelijkheden onderzoeken voor uw klanten? Laat het ons dan weten.

 

Schade overzicht

Liever eerst meer weten?

Dat kan natuurlijk ook. Onze collega's en preventiecoaches staan dagelijks voor je klaar. We horen graag hoe we je kunnen helpen!