Bumper Schade melden

Schade is onvermijdelijk. Maar wanneer je tijdens transport schade oploopt, wil je snel weer verder. Ontdek hoe Bumper daarbij helpt.

Eenvoudig schade melden

Met Bumper kun je als chauffeur of wagenparkbeheerder eenvoudig schade melden via je eigen smartphone of (boord)computer. Of het nu eenzijdige of meerzijdige incidenten zijn. In een paar stappen doorloopt de chauffeur de schademelding, registreert hij zijn locatie door zijn GPS locatie te delen en maakt hij direct foto’s van de schade en de situatie. 

Deze schade meldingen zijn direct zichtbaar in je Bumper omgeving en kun je indien gewenst aanvullen en/of direct doorsturen naar je verzekeraar of een hersteller. Door het schademeldings-proces makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn zowel je chauffeurs als jij sneller klaar.

Meerzijdige schade melden

In het geval van een meerzijdige schade kunnen chauffeurs samen op één telefoon of individueel op hun eigen telefoon de schade melden. Als ze ervoor kiezen om individueel te melden, voert de chauffeur het mobiele nummer van de tegenpartij in. Deze ontvangt dan een link om zelf de schade melden. Eenmaal klaar, zien beide partijen een samenvatting van de melding en hebben ze de mogelijkheid om akkoord te gaan of niet.

Als beide partijen ervoor kiezen om samen op één telefoon te melden, ontvangt de tegenpartij een code via sms. Door deze code aan het einde in te vullen, geeft de tegenpartij akkoord op de schademelding. In beide gevallen ontvangt de tegenpartij zijn schadeformulier per e-mail. 

Schade melden in verschillende talen

Nooit meer taalbarrières onderweg. Schade melden kan in het Nederlands, Engels, Pools, Frans, Duits, Deens, Spaans, Tsjechisch en Oekraïens. En samen ondertekenen doet de chauffeur ieder weer in je eigen taal. Zo weet je chauffeur exact wat de tegenpartij heeft gemeld en kan hij of zij weer vol vertrouwen de weg op.

Het dashboard voor wagenparkbeheerders is op dit moment beschikbaar in het Nederlands en Engels. 

Bumper integreren

Bumper werkt ook samen met een groot aantal verschillende transport en logistieke systemen. Hierdoor kun je ook schade melden op de boordcomputer en apps van deze partners. Werk je met een ander systeem of ben je benieuwd hoe jij Bumper kan integreren, neem dan contact met ons op.

Schade melden via Bumper