Bumper Schade melden

Schade is onvermijdelijk. Maar wanneer je tijdens transport schade oploopt, wil je snel weer verder rijden. Ontdek hoe Bumper Schade daarbij helpt. Door het schademeldings-proces makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn zowel je chauffeurs als jij sneller klaar. Tijd is tenslotte geld.

Gemakkelijk schade melden

Bumper maakt veel mogelijk. Schade kan gemeld worden door chauffeurs via hun telefoon, maar ook door wagenparkbeheerders via het Bumper-dashboard. Of het nu eenzijdige of meerzijdige incidenten zijn. In vijf simpele stappen doorloopt de chauffeur de schademelding, registreert hij zijn locatie door zijn GPS locatie te delen en maakt hij direct foto’s van de schade en de situatie.

Samen of beide op eigen telefoon

Bij een meerzijdige schade meldt de chauffeur samen op één telefoon of ieder op zijn eigen telefoon de schade. Bij  de keuze om ieder op eigen telefoon te melden voert de chauffeur het mobiele nummer van de tegenpartij in. Deze ontvangt een link en kan zelf schade melden. Wanneer beiden klaar zijn zien ze een samenvatting van de melding van beide betrokkenen en hebben ze de keus akkoord te gaan óf niet. Kiezen beide partijen ervoor samen op één telefoon te melden dan ontvangt de tegenpartij een code via sms. Door deze code aan het  einde in te vullen geeft  de tegenpartij akkoord op de schademelding. In beide gevallen ontvangt de tegenpartij zijn schadeformulier per mail. 

Bumper schade melden vertaald in zeven talen

Nooit meer taalbarrières onderweg. De schade kan gemeld worden in hetNederlands, Engels, Pools, Frans, Duits, Deens en Spaans. En samen ondertekenen doe je ieder weer in je eigen taal. Zo weet je chauffeur exact wat de tegenpartij heeft gemeld en kan hij of zij weer vol vertrouwen de weg op.

Het dashboard voor wagenparkbeheerders is op dit moment beschikbaar in het Nederlands en Engels. 

Schade melden via Bumper