Bumper

Samen gaan we voor een schadevrij Nederland

Wij zijn Bumper. Een initiatief van TVM. We verzamelen data, analyseren deze en helpen daarmee jouw chauffeurs slimmer te rijden. Dit doen we aan de hand van innovatieve oplossingen die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Samen gaan we voor een schadevrij Nederland en een veilige toekomst van onze sector.

Waarom?

De impact van schade in het verkeer is enorm! Dit gedoe zorgt voor stilstand, stress en miljarden aan economische schade. Nog frustrerender is dat daar waar het grootste verschil gemaakt kan worden we het minste grip hebben: onze chauffeurs in de cabine. Bumper is een aparte dienst van TVM Diensten en data wordt alleen gebruikt voor preventie.

Dit is hoe bumper werkt

  1. Bumper geeft inzicht in je schade

    Door alle schades te registreren, geeft Bumper je inzicht in alle schades van je vloot. We helpen je de inzichten door te vertalen naar de praktijk en grip te krijgen op schade .

  2. Bumper geeft grip op schade

    Met een praktisch dashboard geeft Bumper je inzicht in het schadeverloop. Maar ook om je schades op een slimme en snelle manier af te handelen. Met de tools die we voor je hebben ontwikkeld ben je een paar klikken verwijderd van grip op schade.

  3. Groei mee met Bumper

    Bumper helpt je om jezelf te vergelijken met anderen. Met een eenvoudige klik kan je zien hoe jouw bedrijf het doet.