Samen gaan we voor een schadevrij Nederland

Wij zijn Bumper. Een initiatief van TVM. We verzamelen data, analyseren deze en helpen daarmee jouw chauffeurs slimmer te rijden. Dit doen we aan de hand van innovatieve oplossingen die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Samen gaan we voor een schadevrij Nederland en een veilige toekomst van onze sector.

Waarom?

De impact van schade in het verkeer is enorm! Dit gedoe zorgt voor stilstand, stress en miljarden aan economische schade. Nog frustrerender is dat daar waar het grootste verschil gemaakt kan worden we het minste grip hebben: onze chauffeurs in de cabine. Bumper is een aparte dienst van TVM Diensten en data wordt alleen gebruikt voor preventie.

 

 

Waarom

Hoe gebruiken onze klanten Bumper?

Bumper ontwikkelen we niet alleen, maar juist met onze klanten. Samen werken we aan het veiliger maken van transport in Nederland en het inzichtelijk maken van hoe schades ontstaan en hoe we deze in de toekomst kunnen voorkomen. 

We hebben samen met onze klanten een aantal video's opgenomen over de overstap van een papieren schadeformulier naar digitaal schademelden met Bumper. Bekijk welke voordelen bedrijven als Nagel en De Rooy zien in het werken met Bumper.

Van papieren schadeformulier naar digitaal schade melden

Dit is hoe bumper werkt

  • Bumper geeft inzicht in je schade

    Door alle schades te registreren, geeft Bumper je inzicht in alle schades van je vloot. We helpen je de inzichten door te vertalen naar de praktijk en grip te krijgen op schade.

  • Bumper geeft grip op schade

    Met een praktisch dashboard geeft Bumper je inzicht in het schadeverloop. Maar ook om je schades op een slimme en snelle manier af te handelen. Met de tools die we voor je hebben ontwikkeld ben je een paar klikken verwijderd van grip op schade.

  • Gebruik Bumper hoe het je uitkomt

    Schade melden doe je eenvoudig via Bumper, maar wist je dat Bumper ook samenwerkt met een groot aantal partners. Zo kan je het digitaliseren van je schademeldproces nog eenvoudiger integreren in je huidige werkwijze en IT landschap. 

Liever eerst meer weten?

Dat kan natuurlijk ook. Onze collega's en preventiecoaches staan dagelijks voor je klaar. We horen graag hoe we je kunnen helpen!