Wij zijn Bumper

Wij zijn Bumper. Een initiatief van TVM. We verzamelen data, analyseren deze en helpen daarmee jouw chauffeurs slimmer te rijden. Dit doen we aan de hand van innovatieve oplossingen die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Door samen in te zetten op preventie maken we het verschil! En kunnen we toewerken naar een schadevrij Nederland en een veilige toekomst van onze sector.

Waarom?

De impact van schade in het verkeer is enorm! Dit zorgt voor stilstand, stress en miljarden aan economische schade. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën kunnen we chauffeurs in de cabine ondersteunen met het melden van schades.  Want veiligheid en duurzaamheid staat voorop. Altijd en overal. Bumper is een preventieplatform wat dit mogelijk maakt.

waarom bumper | bumper

Onze klanten

Bumper ontwikkelen we niet alleen, maar juist met onze leden. Samen werken we aan het veiliger maken van transport in Nederland en het inzichtelijk maken van hoe schades ontstaan en hoe we deze in de toekomst kunnen voorkomen. 

Samen met onze leden hebben we diverse video's opgenomen waarin de overstap van papieren schadeformulieren naar digitaal schademelden met Bumper wordt toegelicht. Ontdek de voordelen die bedrijven ervaren bij het gebruik van Bumper door de video's te bekijken.

digitaal schade melden | Bumper

Dit is hoe bumper werkt

  • Schade melden

    Bumper biedt inzicht in je schade. Door alle schades te registreren in Bumper, krijg je een duidelijk overzicht van alle incidenten binnen je wagenpark. Door deze inzichten toe te passen in de praktijk, kun je effectief schadebeheer uitvoeren. 

  • Grip op schade

    Met een praktisch dashboard geeft Bumper je inzicht in het schadeverloop en het slim en snel afhandelen daarvan. Met de tools die we hebben ontwikkeld, ben je slechts een paar klikken verwijderd van het voorkomen van schades.

  • Bumper integreren

    Schade melden doe je eenvoudig door Bumper te integreren in jouw IT landschap. We werken met een groot aantal partners waardoor je het digitaliseren van je proces kan aanpassen naar jouw werkwijze.

Nieuwsgierig?

Onze collega's en preventiecoaches staan dagelijks voor je klaar. We horen graag hoe we je op weg kunnen helpen!