Tools

Bumper Schade melden

Schade is onvermijdelijk. Maar wanneer je tijdens transport schade oploopt, wil je snel weer verder rijden. Ontdek hoe Bumper Schade daarbij helpt. Door het schademeldings-proces makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn zowel je chauffeurs als jij sneller klaar. Tijd is tenslotte geld.

Bumper Schade

Bumper Schade geeft je eenvoudig inzicht en overzicht van al je schades binnen je organisatie. Nadat je chauffeur heeft gemeld vul je je schade-dossiers waar nodig aan en en stuur je ze eventueel door naar je verzekeraar. Of naar een hersteller. En straks? Dan geven we je inzichten terug op basis van je schaderegistraties. Deze inzichten neem je weer mee om schades te voorkomen.

Bumper Vloot

Onder vloot verstaan verstaan we zowel je chauffeurs als je wagenpark. Inzicht in schade is de eerste stap. Wij laten je in Bumper Vloot zien hoe de prestaties zijn van je chauffeurs én je wagenpark.

Bumper aan Boord

Binnenkort helpen we je om gevaarlijke situaties inzichtelijk te maken. De plekken waar vaak schade wordt gereden maken we inzichtelijk voor je. Zo kunnen we samen gevaarlijke situaties voorkomen.

Bumper Analyse

Schade melden is belangrijk, maar schade voorkomen is nog beter. Daarom is er Bumper Analyse. Zo leer je van je eigen schade en die van je concurrenten. De data die je invult in Bumper, gebruiken wij in de toekomst namelijk om je bijvoorbeeld te vergelijken met de rest van de deelmarkt.