Bumper Analyse

Schade melden is belangrijk, maar schade voorkomen is nog beter. Daarom is er Bumper Analyse. Zo leer je van je eigen schade en die van je concurrenten. De data die je invult in Bumper, gebruiken wij in de toekomst namelijk om je bijvoorbeeld te vergelijken met de rest van de deelmarkt.

Analyse_Detail

Leren van elkaar

In Bumper Analyse zie je je eigen data, maar ook die van andere (anonieme) Bumper-gebruikers. Zo gebruik je jouw data én die van anderen om je positie in de deelmarkt te evalueren. Wanneer je weet waar het goed gaat en waar het beter kan, kan je de juiste keuzes maken om te zorgen dat jouw organisatie veiliger op weg is. Met minder schade.

Zo werkt Bumper Analyse

Wanneer je toestemming hebt gegeven je (schade)data op te halen bij TVM Verzekeringen zetten wij Bumper Analyse voor je klaar. In de toekomst zal deze volledig gebaseerd zijn op de data die is ingevoerd in Bumper.

Om Bumper Analyse te gebruiken, is het belangrijk dat je data deelt met Bumper. Pas na ongeveer een jaar hebben we genoeg informatie om jou duidelijke en accurate inzichten te geven. Zodra er wel genoeg data is om te analyseren, krijg je een notificatie op je Bumper-dashboard.

Wanneer je dan naar Bumper Analyse gaat, kun je een aantal onderwerpen bekijken: schadebedrag, schademeldingen, oorzaken van schade, aansprakelijkheid, schade per type voertuig en schade per type gebied. Je kunt het overzicht filteren op verschillende types voertuigen, kalenderjaar en deelmarkt.

 

Beter met Bumper

Bumper gebruikt innovatieve en geavanceerde technologie, maar wat we daarmee doen, is simpel: jouw schadelast verlagen. Door je tijd en geld te besparen. Door je chauffeurs sneller, eenvoudiger en vollediger schade te laten melden. Door je te laten zien wat en waar je kunt verbeteren. Want jouw prioriteit is de onze: minder schade.