Bumper Opleidingen

Heb je via Bumper Analyse inzicht gekregen in jullie veelvoorkomende schades? Dan kan je de chauffeurs hierin coachen met Bumper Opleidingen. Schades voorkomen is immers beter dan repareren.

Bumper Opleidingen is een preventie module binnen het Bumper platform. Het doel van Bumper Opleidingen is om bewustzijn te creëren bij chauffeurs rondom verschillende preventie thema’s. Dit doen we door middel van zogenaamde microlearning modules. Dat zijn korte vragensets van 5 tot 15 vragen.

Deze vragensets stuurt de wagenparkbeheerder via een SMS naar de telefoon van de chauffeur. De chauffeur opent de link in de SMS en kan eenvoudig in de browser van de telefoon de vragen beantwoorden op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt. 

Zelf vragensets ontwikkelen?

Op dit moment zijn er meerdere modules beschikbaar: Binnenstedelijke distributie, Ladingschade, Achteruit rijden en Vermoeidheid. We werken hard aan nieuwe modules en ontwikkelen deze graag met onze gebruikers. Wil je een specifieke module die is toegespitst op jouw chauffeurs, dat kan. Het  is mogelijk om als transportondernemer zelf een module te ontwikkelen. We helpen je daar graag mee.

Bumper opleidingen resultaat

Meer weten?

Heb je vragen over Bumper Opleidingen of wil je bespreken hoe je het zelf kan toepassen binnen je bedrijf? Neem contact met ons op.