Service

Waar kunnen we u mee helpen?

  1. Wat is Bumper?

    We verzamelen data, analyseren deze en helpen daarmee jou en je chauffeurs slimmer te rijden en schadelast te verlagen. Beginnen is makkelijk! Registreren kan hier!

  2. Start met Bumper

    Overtuigd? Je meldt je snel en gratis aan voor Bumper via de aanmeld knop rechtsboven. Voor je het weet is jouw organisatie ook veiliger op weg.

  3. Ons aanbod

    Bumper biedt je verschillende mogelijkheden: eenvoudig schade melden, inzicht in je schade data krijgen, vergelijken met je deelmarkt en in de toekomst veiliger rijden.

Aanmelden voor Bumper

Hoe werkt Bumper?

Bumper gaat door

Bumper helpt jou en je chauffeurs nu al om het overzicht te bewaren, zowel op kantoor als onderweg. Bumper gebruikt innovatieve en geavanceerde technologie, maar wat we daarmee doen, is simpel: jouw schadelast verlagen. Door je tijd en geld te besparen. Door je chauffeurs sneller, eenvoudiger en vollediger schade te laten melden. Door je te laten zien wat en waar je kunt verbeteren. Want jouw prioriteit is de onze: minder schade. We blijven door ontwikkelen, blijven diensten aanscherpen en blijven nieuwe mogelijkheden toevoegen. Samen met onze klanten en gebruikers.